Haber

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, aday adaylarından gelen bağışların Gazze’ye gönderileceğini duyurdu.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yerel seçimlerde adaylardan talep edilen bağışların Gazze’ye gönderileceğini belirtti.

İba, yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den belediye başkan adaylığı için başvuru sürecinin başladığını belirtti.

Ön adaylık başvurularının basvuru.akparti.org.tr adresinden e-başvuru yoluyla yapılması gerektiğini belirten İba, başvuruların 3 Aralık’a kadar devam edeceğini belirtti.

İba, başvuruların kesinleşebilmesi için adayların sistemden aldıkları formu ıslak imzalı olarak il veya ilçe genel merkezlerine ulaştırmaları gerektiğini, aksi takdirde başvuruların işleme alınmayacağını belirtti.

Başvuruda arşivlenmiş sabıka belgesi, diploma fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlik durum belgesi ve bağış makbuzu belgelerinin istendiğini belirten İba, il belediye başkan adaylarından 50 bin lira, ilçe belediye başkan adaylarından 20 bin lira, ilçe belediye başkan adaylarından ise 10 bin lira alınacağını söyledi. belediye meclis üyesi adaylarından bin lira. Bağış isteneceğinin sözünü verdi.

Bağış tutarının 1/2’sinin 18-30 yaş arası kadın ve genç adaylardan, 1/4’ünün ise engelli adaylardan talep edileceğini belirten İba, bağışların AFAD aracılığıyla yapılıp 1/4’üne gönderileceğini kaydetti. Gazze’deki vatandaşlar.

Kurumun eğilim anketinin 19 Kasım Pazar günü 10.00-16.00 saatleri arasında elektronik ortamda yapılacağını belirten İba, “AK Parti’nin Edirne’de yeni bir zafer kazanacağına olan inancım tamdır. İnşallah yenilikler getirecek bu süreç Türkiye’ye de katkı sağlayacaktır. Edirne’miz ve tüm milletimiz güzel ve hayırlı olsun.” Keşke.” ifadelerini kullandı.

iskilipajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu