Haber

Antalya’da iki gencin hayatını kaybettiği korkunç kaza kameralara yansıdı

Antalya’da iki gencin hayatını kaybettiği korkunç kaza kameralara yansıdı

Genç adam ve kız arkadaşı hayatını kaybetti. Otomobilin elektrik direğine çarptığı anlar videoya kaydedildi.

ANTALYA – Antalya’da otomobilin beton elektrik direğine, ardından da bir işyerinin duvarına çarpması sonucu tıp laboratuvarı mezunu genç ve kız arkadaşı hayatını kaybetti. Korkunç kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otomobilin hızla elektrik direğine çarptığı görülürken, kazanın ardından olay yeri savaş alanına dönüştü.

Olay, pazar günü sabah saat 04.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılırmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Ali Güneş’in kullandığı 07 VAH 34 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak önce beton elektrik direğine, ardından da bir iş yerinin duvarına çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan incelemede yolcu koltuğunda oturan Ali Güneş ve Merve Sude Madaslı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sonrasında olay yeri savaş alanı görünümüne büründü; elektrik direği ve çöp konteynırının devrildiği görüldü.

Anne gözyaşlarına boğuldu

Ali Güneş’in tıbbi laboratuvar bölümü mezunu olduğu ve KPSS’ye atanmadan önce bir firmada kurye olarak çalıştığı öğrenildi. Ali Güneş, otopsinin ardından Kepez ilçesine bağlı Odabaşı Mahallesi mezarlığında, kız arkadaşı Merve Sude Madaslı ise Burdur’un Bucak ilçesinde toprağa verildi. Anne Fatma Madaslı ve baba Enver Madaslı, kızlarının naaşını teslim alırken gözyaşlarına boğuldu.

Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı

Öte yandan kaza anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde aşırı hız yapan otomobilin elektrik direğine çarptığı görüldü. Daha sonra elektrik direğinin devrilmesiyle elektrikler kesildi. İşletme sahibi Asena Çelik, yaşananları şöyle anlattı: “Kazanın ardından eşimin telefonunu arayıp kazayı anlattılar. Eşim olay yerine koştu. Çok yüksek bir ses duyuldu. Daha sonra vatandaşlar ve çok sayıda ekip geldi. İnşallah Maddi kayıp oldu ama can kaybı yaşandı.Böyle bir olay “Kazadan dolayı sanki bir yakınımızı kaybetmiş gibi çok üzüldük. Görüntülerde otomobilin aniden yön değiştirip elektrik direğine çarptığı görülüyor. Allah rahmet eylesin, iki gencimizin ailelerine Allah sabır versin” dedi.

haber-gumusova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu