Haber

HADO Game İzmir Enternasyonal Fuarı’nda İlgi odağı

Gençlik Geleceğin sporu olarak da adlandırılan oyun ve teknolojinin bir araya getirilmesiyle tasarlanan artırılmış gerçeklik oyunu HADO, temasıyla düzenlenen 92. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ilgi odağı oldu. Fuara gelen her yaştan ziyaretçi, Sipay iş birliğiyle HADO’yu ücretsiz deneyimleme fırsatı buluyor.

İzmir’in Avrupa Gençlik Başkenti finalisti statüsüne özel olarak “Gençlik” temasıyla düzenlenen 92. İzmir Enternasyonal Fuarı, gençlere yönelik teknoloji odaklı etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. 2016’da Japonya’da ve 2019’da 2109’da ortaya çıktı Türkiye 2015 yılında ilk kez lansmanı yapılan, oyun ve teknolojinin bir araya getirilmesiyle tasarlanan artırılmış gerçeklik oyunu HADO, fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi görüyor. Başladığı ilk günden bu yana hızla gelişen HADO, aynı zamanda Türkiye E-Spor Federasyonu’nun da bir branş sporu olarak kabul ediliyor. Tanınmış bir üniversite spor Spor dalı olarak faaliyet gösteren ve Ulusal Grup düzeyinde çeşitli uluslararası oyunlarda yer alan HADO, yeni dönemde okul sporları dalı olarak daha genç kitlelere ulaşmayı hedefliyor. HADO Türk Milli Takımı, 21-22 Ekim 2023 tarihlerinde Japonya’nın Tokyo kentinde düzenlenecek Dünya Kupası’na da katılacak.

92. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ziyaretçiler, Merkez Bankası lisanslı elektronik para ve ödeme kuruluşu olarak faaliyet gösteren Sipay sponsorluğunda, tüm dünyada popülerliği giderek artan tekno-spor HADO’yu hiçbir ücret ödemeden deneyimleyebiliyor. . Ziyaretçiler Sipay uygulamasını indirerek Gençlik Alanında yer alan HADO Türkiye standında oyunu deneyimleyebiliyor.

Kaynak: ANKA / Teknoloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu