Haber

MHP’nin Kızılcahamam kampında ‘erken seçim’ vurgusu

2023 seçimlerinden kısa bir süre önce MHP, MHP’nin Kızılcahamam mitinginde bir araya geldi. oy” ve ” dış politikaSunumlar yapıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri ve milletvekilleri ile seçim çalışmalarını değerlendirmek üzere bir araya geldiği Kızılcahamam’daki basına kapalı toplantıların bugünkü bölümü sona erdi.

ERKEN SEÇİMİN ARDINDAN

Toplantının ikinci oturumunda MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, seçim işleri ve seçim mevzuatına ilişkin detaylı bir sunum yaptı.

Seçim tarihinin güncellenmesinin faydasının değerlendirildiği oturumda, Haziran ayında yapılacak seçimin hac mevsimi, üniversite sınavı ve okulların kapanış tarihine denk gelmesine dikkat çekildi.

Oturumda Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yalçın Sarıkaya da Türk dış politikasına ilişkin bir sunum yaptı. Sarıkaya, Suriye, Kafkasya, Balkanlar ve Rusya ve Ukrayna’daki savaşlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Toplantının bir sonraki oturumunda genel bir değerlendirme yapılacak.

Toplantı öncesinde MYK, MDK üyeleri ve milletvekillerine, ” 2023 yılında ortak yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde il ve ilçe başkanlıkları ile antrenörler için hazırlanan seçim rehberi“Kitapçık dağıtıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu