Haber

Nilüfer Belediyesi Okullar Arası Cumhuriyet Yarışı’na 1.200 Öğrenci Yarıştı

Cumhuriyetin 100’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Nilüfer Belediyesi Okullar Arası Cumhuriyet Yarışı”na yaklaşık 1.200 öğrenci katıldı. Cumhuriyet için 8 kategoride yaklaşık 1.200 öğrenci koştu.

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Nilüfer’de gerçekleştirilen “Nilüfer Belediyesi Okullararası Cumhuriyet Koşusu” öğrencilere bambaşka bir heyecan yaşattı.

Nilüfer Belediyesi’nin her yıl Cumhuriyet Bayramı’nda Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği ve geleneksel hale gelen yarışa bu yıl 44 okuldan 32 takım katıldı. 8 kategoride düzenlenen yarışa katılan yaklaşık 1.200 öğrenci büyük heyecan yaşadı.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan başlayan yarış, 1.500 ve 1.200 metrelik parkurlarda gerçekleştirildi. Yarışın startını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Fazilet verdi. Öğrencilere başarılar dileyen Önder Fazilet, geleceğin emanet edileceği çocukları Cumhuriyeti korumaya davet etti.

Cumhuriyet için koşan öğrenciler derece almak için yarışırken, çevredeki vatandaşlar da heyecanlarını alkışlarla destekledi. Yarış Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Meydanda öğrencileri bir sürpriz bekliyordu. Sahada düzenlenen Karizma Gösterisi ve tahta bacak gösterileri de yarışa katılan öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Şenlikte öğrencilere eşlik eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Fazilet de onlarla birlikte Karizma Gösterisi’ni izledi.

Alanı dolduran öğrencilerin eğlenceli anlarının ardından ödül töreni düzenlendi.

Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Atakan Çorbacı, Küçük Kız, Küçük Oğlan, Küçük Kız, Küçük Oğlan, Yıldız Kız, Yıldız Erkek, Genç Kız ve Genç Erkek kategorilerinde dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını verdi.

Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Atakan Çorbacı, yarışa katılan ve dereceye giren tüm öğrencileri tebrik ederek, çocukların Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşamalarını istedi. -BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu