Haber

O mesajın onunla bir ilgisi var mı? MHP’li Yoter’den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili iddialara yanıt

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CNN Türk’ün canlı yayınında Göksu Öngören Özgür’e güncel konulara ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Sinan Ateş Yönter, cinayetle ilgili kendisine atıldığı iddia edilen WhatsApp mesajıyla ilgili iddialara yanıt vererek, “Benim hiçbir ilgim olmadığı halde WhatsApp mesajı düzenlemişler. Sinan Ateş’in katili cezaevinde, azmettiren cezaevinde. MHP’ye cinayeti karalamaya çalışanlar korkaktır, bunu nasıl yaptınız, nasıl hizmet ettiniz?” söz konusu.

İzzet Ulvi Yonter’in açıklamalarından öne çıkanlar;

“Ortaya çıkan çarpıcı gerçekler yüreklerimizi dağladı. İnsanların özel hayatlarını, kişilik haklarını, özel yaşamlarını, dokunulmazlıklarını tehdit etmek, üzerinde oynanmamış, dublaj yapılmamış görüntüleri varmış gibi göstermeye çalışmak mesnetsizdir, hukuka aykırıdır, ahlak dışıdır. Bunları lekeleyemez.” demokrasimizi ve özgürlüğümüzü hiçbir şekilde vuramayacaklar.

“BU FETÖ’CÜLERİN KARŞISINDA HAYATTA KALMAYACAĞIZ”

Allah bizi kafirlerin oyunlarından korusun. Cumhurbaşkanlığı adayı Muharrem İnce’ye yapılan açıklama, halk ne pahasına olursa olsun sandıkta hakkını veriyor. Belden aşağı darbelerle demokrasi çabasını engellemeye çalışmak klasik bir FETÖ taktiğidir. Bu FETÖcü alçaklara teslim olmayacağız.

“BU ŞEYLERİ HUKUK YOLUYLA ÇÖZMEK GEREKİYOR”

Bizi uçuruma sürüklemeye çalışan bir operasyon sürecine tanık oluyoruz ve görüyoruz. Bunun örnekleri eski Türkiye’de var, bugün de var, yarın da olacak. Devlet olarak kara kampanyalara izin vermemeliyiz. Faillere ortam yaratmamalıyız. Onlarla yasal kanaldan ilgilenmemiz gerekiyor.

“MHP’YE KAN VURMAYA ÇALIŞANLAR ALÇAKTIR”

Hiçbir ilgim olmamasına rağmen WhatsApp bildirimi ayarladılar. Sinan Ateş’in katili cezaevinde, azmettiricisi cezaevinde. Cinayeti MHP’ye sıçratmaya çalışanlar korkaktır. Bunu nasıl yaptın, nasıl hizmet ettin? Şimdi bakın sabredin gazeteci Recep Canpolat’ın FETÖ ile ne şekilde irtibatı olduğu belli, her şey burada. Bu prestij suikastını yapan da budur. Hepsi burada, tüm yazışmalar. Şu anda burada ama teması yurt dışında. Politikalarımızı, tarzımızı, yaklaşımımızı, programımızı eleştirebilirsiniz. Türkiye bundan bıktı.

Bizden kurtulurlarsa sorun olmayacağını düşünüyorlar. Bizden kurtulursanız, suçluluk duygusundan kurtulamayacaksınız. Vicdan azabından kurtulursan tarihin azabından kurtulamazsın, bu bir reva mı?

“CUMHURİYET İTTİFAKI’NA KORKUNÇ BİR SALDIRI VAR”

Cumhur İttifakı’na korkunç bir saldırı var. Burada emniyet birimlerimizden ve Cumhuriyet savcılarımızdan gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. Kanun önünde mutlaka hesap soracağız.

“CUMHURİYETİN BÜYÜK ZAFERİNE GÖLGELEMEK İSTİYORLAR”

Cumhuriyetin 14 Mayıs’taki muazzam zaferini gölgelemek istiyorlar. İttifakımızı baltalamak istiyorlar. Zıplasan da zıplasan da deliye dönüşsen de güzel vakit gerçek adam Recep Tayyip Erdoğan. 14 Mayıs’ta aziz millet sana evladını yedirmez. Emperyalizmin kölesi mi oldunuz? Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli demek istikbal ve istikrar demektir. Dik kafa, tok mide, mutlu yarınlar demektir. Türkiye’nin yüzyılı demektir. Peki Sayın Kılıçdaroğlu size baktığında ne demeli? Size baktığımızda terörist Demirtaş’ı görüyoruz. Mehmetçik’i vuran katilleri görüyoruz. Size baktığımızda, güney sınırlarımız boyunca bir terör koridoru açmak için yanıp tutuşan küresel salgınları görüyoruz. Size baktığımızda Türkleri ve Türk düşmanlarını görüyoruz.”

mesudiyehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu