Haber

Oltu’da Coşkulu Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında Oltu Kaymakamlığı, Oltu Belediyesi ve Yeni Vizyon 2071 Derneği’nin düzenlediği bayrak korteji yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı.

Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk heykeline çelenk konulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra ilçe protokolü, Oltu Kalesi önünde toplanan Oltulu vatandaşlarla birlikte mehter takımı eşliğinde ilçe stadına yürüdü. Oltu Gençliği ve Sporİlçe Müdürlüğü ve Yeni Vizyon 2071 Derneği’nin düzenlediği müzik programı, çuval yarışması, uçuş şenliği ve yamaç paraşütü gösterisi, Oltu Kaymakamlığı çiçekçilik standı ve okçuluk etkinlikleri gerçekleştirildi.

Yeni Vizyon 2071 Dernek Lideri Emrah Ceylan, “Dernek olarak Oltu Kaymakamlığı ve Oltu Belediyesi ile birlikte tarihi bir organizasyona imza attık. Çocuklarımıza yönelik yarışmalar ve etkinlikler düzenledik. Mehteran ekibiyle yürüyüşümüz görülmeye değerdi. 100’üncü yılımız kutlu olsun” dedi. Cumhuriyetimizin.” – ERZURUM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu