Ekonomi

Oppenheimer ekibini yeni Güneybatı başkanı ile güçlendiriyor

NEW YORK – Oppenheimer Holdings’in (NYSE: OPY) bir iştiraki olan Oppenheimer & Co. Oppenheimer Holdings’in (NYSE: OPY) bir iştiraki olan Oppenheimer & Co. kamu finansmanı ekibini Frank Sanchez Reed’in Genel Müdür ve Güneybatı Bölgesi Başkanı olarak atanmasıyla güçlendirdi.

Yaklaşık otuz yıllık kamu finansmanı deneyimine sahip olan Reed, yeni görevinde özellikle Kaliforniya’da olmak üzere büyük ihraççıların kapsamına ve stratejisine odaklanacak. Reed, Teksas’ta görev yapacak ve firmanın Kamu Finansmanı Başkanı Elizabeth Coolidge’e bağlı olarak çalışacak.

Reed’in kapsamlı geçmişi, sektörde 28 yılı aşkın bir süreyi kapsıyor ve daha önce UBS’de dokuz eyaleti kapsayan Orta Bölge kamu finansmanı işini yönetti. Kariyeri ayrıca Morgan Stanley, Merrill Lynch ve JP Morgan’ın Teksas’taki kamu finansmanı operasyonlarını yöneten bir pozisyonu da kapsıyor. Reed, 30 milyar doları aşan belediye tahvili işlemlerinde yer almış ve belediye kuruluşlarından eğitim kurumlarına ve sağlık hizmeti sağlayıcılarına kadar çok çeşitli bir müşteri kitlesine hizmet vermiştir.

Reed’in işe alınması, Kristin Stephens, David Moffett ve Elizabeth Coolidge gibi diğer önemli isimlerin işe alınmasının yanı sıra 2020 yılında Oppenheimer’ın Kaliforniya’daki Kamu Finansmanı varlığını önemli ölçüde artıran Brandis Tallman’ın satın alınmasının ardından Oppenheimer’ın daha geniş bir genişleme stratejisinin bir parçasıdır. Firmanın ekibi, geçtiğimiz aylarda katılan yedi eski UBS bankacısı ile birlikte şu anda 25’ten fazla profesyonelden oluşuyor.

Reed, Oppenheimer’ın müşteri hizmetleri ve uygulamada mükemmelliğe olan bağlılığını vurgulayarak yeni görevinden duyduğu heyecanı dile getirdi. Şirketin Güneybatı Bölgesi’ndeki büyümesine katkıda bulunmayı ve Coolidge de dahil olmak üzere meslektaşlarıyla işbirliği yapmayı dört gözle bekliyor.

Oppenheimer & Co. Inc. yüksek net değere sahip bireyler, işletmeler ve kurumlar da dahil olmak üzere geniş bir müşteri yelpazesine varlık yönetimi, menkul kıymet aracılığı ve yatırım bankacılığı hizmetleri sunmaktadır. Bu makalede yer alan bilgiler bir basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu