İş

SM Group 20 Filipin Quill Ödülünü kazandı

Filipinler’in önde gelen holdinglerinden PASAY CITY – SM Group, iş bağlantılarında mükemmelliğin vurgulandığı 20. Filipin Quill Ödülleri töreninde 20 ödüle layık görüldü. Ödüller, SM Investments Corporation, BDO Unibank, Inc., SM Foundation Inc. ve SM Supermalls.

SM Investments Corporation, 2022 Entegre Raporu, Gelişmiş Dijital İletişim Stratejisi ve Marka Yenileme girişimi nedeniyle ödüle layık görüldü. SM Foundation Inc. Özellikle, Yılın Şirketi bölümünde 2. seçildi ve sosyal faydayı, kapsayıcılığı ve katılımı teşvik etmeyi amaçlayan çeşitli projelerle Mükemmellik Ödüllerini kazandı. Çabaları arasında çevrimiçi hikaye anlatma kampanyaları ve dönüştürücü dayanıklılık ve umut hikayelerini paylaşan multimedya özellikleri yer alıyor.

SM Investments Corporation Lideri ve CEO’su Frederic C. DyBuncio, paydaş katılımı ve marka sadakatinin geliştirilmesinde iletişimin önemini vurgulayarak takdir için teşekkür etti.

BDO Unibank, Inc. Bu ödül, çevresel sürdürülebilirlik çalışmaları, iyileştirilmiş bir iş portalı, çevrimiçi dolandırıcılığa karşı bir kampanya, yatırımcıların güçlendirilmesi, yatırımcı bağlantıları ve öğrenme için tasarlanmış eğitici bir finansal kart oyunu gibi çeşitli girişimler nedeniyle ödüllendirildi.

SM Supermalls, Roblox’taki AweSM SuperKids Bölgesi ve alışveriş merkezi ziyaretçilerine yönelik hoş geldin kampanyası gibi yenilikçi kampanyalarla tanındı.

Uluslararası İş İletişimcileri Birliği (IABC) Filipinler tarafından düzenlenen prestijli Filipin Quill Ödülleri, ülkedeki en yüksek iş iletişimi standartlarını kutlayan saygın bir platformdur. Pasay City’deki Marriott Grand Balo Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik, ödüllerin 20. kez tekrarlanmasıyla dikkat çekti ve Asya’daki ilk IABC bölümü olan IABC Filipinler için önemli bir kilometre taşı oldu.

SM Group’un Filipin Quill Ödülleri’ndeki farklılığı bir basın açıklamasına dayanıyor.

InvestingPro İçgörüleri

SM Group’un 20. Filipin Quill Ödülleri’nde yakın zamanda aldığı ödüller, şirketin iş bağlantısında mükemmellik ve yenilikçiliğe olan bağlılığının altını çiziyor. Bu başarılar, InvestingPro’nun en son verilerine de yansıyan şirketin finansal ve operasyonel sağlığıyla tutarlıdır. SM Group, 4,46 milyar dolarlık piyasa değeri ve 2023’ün üçüncü çeyreği itibarıyla son on iki ayda %81,83’lük güçlü brüt kar marjıyla güçlü bir mali pozisyon sergiliyor.

Şirketin 32 yıl üst üste temettü ödemelerini sürdürerek hissedarlara iyi bir getiri sağlaması dikkat çekicidir ve analistler bu yılda satışlarda bir düşüş beklese de şirket son on iki ayda kârlı davrandı. Ayrıca F/K oranı 5,56 ve fiyat/defter oranı 1,31 olan şirketin hisseleri piyasada makul değerde görünüyor.

InvestingPro Tips, hisse senedi fiyat hareketleri oldukça değişken olmasına rağmen şirketin orta düzeyde bir borçla çalıştığını ve son beş yılda güçlü getiriler elde ettiğini öne sürüyor. InvestingPro, şirketin potansiyelini daha derinlemesine incelemek isteyen yatırımcılar için ek ipuçları ve ölçümler sunuyor. Yeni yıla özel bir promosyon olarak InvestingPro aboneliği artık %50’ye varan indirimlerle sunuluyor. SFY24Kupon kodunu kullanarak 2 yıllık InvestingPro+ aboneliğine %10 ek indirim SFY241 Kupon kodunu kullanarak 1 yıllık InvestingPro+ aboneliğinizde %10 ek indirim alabilirsiniz. SM Grubu hakkında daha fazla bilgi ve ipucu için https://www.investing.com/pro/SM adresini ziyaret edin; Yatırım kararlarınıza rehberlik edecek birçok ek ipucu sizi burada bekliyor.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

sogutlu-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu