Haber

Trafolar “Susmak Şiddeti Gölgeler” Sözleriyle Kadına Şiddete Karşı Uyardı

UEDAŞ’ın 2017 yılında hayata geçirdiği ve dalda öncü olma özelliği taşıyan Trafolar Konuşuyor projesi, 25 Kasım Bayana Şiddetle Çaba Günü’nde bir farkındalığa imza attı. Trafolar bu yıl, “Susmak Şiddeti Gölgeler” kelamlarıyla bayana şiddete karşı uyardı.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü, bölgede kurduğu stantta vatandaşı bilgilendirirken proje hakkında konuşan UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, “‘Trafolar Konuşuyor’ isimli toplumsal hususlara dikkat çektiğimiz projemiz 2017 yılından bu yana devam ediyor. Her yıl olduğu üzere bu yıl da 25 Kasım Bayana Şiddetle Çaba Günü kapsamında bayana şiddeti engellemek ismine Emniyet Müdürlüğümüzle bir ortaya gelerek projemizi hayata geçirdik. Bilhassa bayanların şiddete maruz kaldıkları durumlarda ulaşabilecekleri KADES uygulamasına ve direkt bayana şiddete dikkat çekmek hedefli bir çalışma yaptık. Katkı sağlayan Bursa Vilayet Emniyet Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Güney Marmara’da 5 milyonun üzerinde nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, 64. trafosunu Bursa Vilayet Emniyet Müdürlüğünün iş birliğiyle boyadı. Bugüne kadar emniyet kemerinin kıymetinden husus bağımlılığına, kan bağışından güç tasarrufuna kadar birçok toplumsal mevzuyu ele alan UEDAŞ, bu sefer bayana şiddetle çaba için uyardı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu