Haber

Ümit Davala ve Nihat Kahveci, Socios.com Fanzone’da taraftarlarla oynadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesi Türk futbolunun iki efsanesi Ümit Davala ve Nihat Kahveci, UEFA’nın Resmi Taraftar Token Ortağı Socios.com’un Yenikapı’daki Fanzone etkinlik alanında taraftarlarla maç yaptı. Platform üzerinden seçilen taraftarlar, beyaz-siyahlı kadroda kaptanlar Ümit Davala ve Nihat Kahveci olarak Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde sahaya çıktı. Yerli ve yabancı çok sayıda futbolseverin tribünlerinde yer aldığı özel maçta Kahveci’nin takımı 4-1 galip geldi.

Taraftar etkileşimi ve ödüllendirme platformu Socios.com, hem UEFA’nın Resmi Taraftar Token Ortağı hem de final oynayacak Manchester City ve Inter’in Resmi Taraftar Token ortağı olarak İstanbul’daki dev final öncesi taraftarlara farklı deneyimler sunmaya devam ediyor. 7 Haziran’da başlayan ve 11 Haziran’a kadar devam edecek olan Socios.com Fanzone’a taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Türk futbolunun iki efsanesi Ümit Davala ve Nihat Kahveci’nin yıllar sonra karşı karşıya geldiği maça taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Taraftar Token’ları ile taraftarlardan oluşan kadroların kaptanlığını yapan 2 efsane, yıllar sonra yeniden kozlarını paylaştı. Her iki oyuncu da maç öncesi ve sonrası taraftarları ile bol bol fotoğraf çektirerek imzalı formalarını taraftarlara takdim etti.

‘TARAFTARLARLA EŞLEŞMEK BİZİM İÇİN DE GÜZEL BİR DENEYİM OLDU’

Uzun bir aradan sonra Ümit Davala karşısında çaba gösteren Nihat Kahveci,

“Taraftarlarla böylesine güzel bir düzende oynamak inanılmaz keyifli bir deneyimdi. Can dostum Ümit Davala ile yine Şampiyonlar Ligi’nin müziğine çıktık. Biz de güzel bir emek sarf ettik. Ülkemizin gurur kaynağı. Böylesine büyük bir futbol organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Öte yandan bugün tribünlerin çoğunda “Farklı ülkelerden futbolseverler vardı. Beşiktaş formasını, Villareal formasını, Milli Takım formasını imzalayanlar oldu. Hem kendim hem de arkadaşım Ümit Davala için keyifli ve unutulmaz bir deneyim oldu diyebilirim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu