Haber

Zimbru maçı sonrası net konuşan İsmail Kartal’dan ekibe mesaj: Herkesi görüp taramam lazım

FenerbahçeZimbru maçı sonrası takımını değerlendiren Teknik Direktör İsmail Kartal, herkesi görmeleri ve izlemeleri gerektiğini, ligin başlamasına 8-10 gün kaldığını ve en iyi şekilde başlamak istediklerini söyledi.

“SONUCA ULAŞTIK”

Oyun ideolojilerine değinen Kartal, “İlk maçı evimizde 5-0 kazandık ama oyunun bariz yerlerinde gereksiz top kayıpları nedeniyle geri dönüşler yaşadık, kontra ataklara takıldık. Bunun farkındaydık. bugün de. Rakibimizin kapanıp kontraya çıkacağını biliyorduk. Bugün topun hızını artırdık ve oyunun yönünü değiştirdik. “Top çoğunlukla bizdeydi. Yanlardan gelen verimli ataklar ile sonuca ulaşmayı hedefledik. Çünkü merkezde çok kalabalıktılar. Bugün istediğimiz gibi yanlardan getirdiğimiz toplarla sonuca ulaştık, ilk 30 dakikayı istediğimiz gibi geçirdik, sonrasında gösterdiğimiz hareketlilikle oyunu daha da genişleterek rakibin gerisinden daha fazla koridor koşusu yaptık.”

“HER ŞEYİ GÖRMEK İSTİYORUM”

Maçın etkili isimlerinden Mert Hakan’ın girişi ve katkısı hakkında konuşan Kartal, “Mert Hakan güzel bir sekiz numara, Crespo’nun yerine Mert Hakan’ı aldık. Rakip takıma karşı çok gittik. Bright’ın koşuları ve Mert’in orta saha koşuları ile sonuca varıyoruz.Herkesi gördük.Herkesi görmem lazım.Liglerin başlamasına 8-10 gün kaldı.Lige en uygun şekilde başlamak istiyoruz. şekilde” dedi.

haberbayramoren.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu