Haber

Avukat Feyza Altun: ‘Garipoğlu Ailesi’nin Bu Cinayeti Kutsamak Üzere Tuhaf Bir Eğilimi Var’

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun kardeşi Sakine Garipoğlu’na ait olduğu iddia edilen paylaşım Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Paylaşıma bir tepki de Avukat Feyza Altun’dan geldi. Altun, ‘Garipoğlu ailesinin fertlerinde bu cinayeti kutsama ve normalleştirme gibi garip bir eğilim var.

Münevvet Karabulut cinayeti Türkiye’nin hafızasındaki yerini korurken; Katil Cem Garipoğlu ve ailesi zaman zaman farklı iddialarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Bu isimlerden biri de Cem Garipoğlu’nun son kardeşi Sakine Garipoğlu oldu. Sakine Garipoğlu, ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ile bire bir fotoğraf karesi ile gündem oldu.

Tepkiler üzerine açıklama yapan Şahinkaya, “Arkadaşlar bana dünyanın en aptalca linç kampanyası başlatıldı. Hemen cevap vermem gerekiyor. Melis Şakak ile aynı mahallede oturuyoruz, komşuyuz. İkimiz de ayrı kalıyorken. Çeşme’de buluşup yemek yemeye karar verdik Melis ‘yanında kaldığım arkadaşlarım da gelebilir mi’ dedi. Dedi.Gelebilir dedim. Sonra yemekte masada Sakine diye bir arkadaş daha vardı, Sakine’yi tanımıyordum, kusura bakmayın o kadar bilgili değildim.

Söz konusu fotoğraf gündemdeki yerini korurken; Bu kez Sakine Garipoğlu’na ait olduğu iddia edilen bir paylaşım Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Paylaştığı fotoğrafta büstün boyun kısmında V şeklinde duran makas, akıllara Münevver Karabulut’un öldürülmesinin ardından yayınlanan otopsi raporunu getirdi. İşte Sakine Garipoğlu’nun iddia edilen paylaşımı…

Adli tıp incelemelerine göre, Münevver Karabulut’un 13’ü başında olmak üzere 29 kesik olduğu, başının vücudundan canlıyken ayrıldığı, vücudunda birden fazla erkeğe ait tükürük ve meni bulunduğu ve kıyafetler.

DNA testlerine göre spermlerin Cem Garipoğlu’nun soyundan gelen aile üyelerine ait olduğu belirlendi; Münevver Karabulut’un boynunun altından 2 adet V şeklinde kesiği, diğer kesiklerin analizi, sırtında toprak; Uzman görüşlerine göre sadistçe bir ritüelde işkence edilerek öldürüldüğü iddia edildi.

Söz konusu paylaşım Türkiye’yi ayağa kaldırırken; Konuyla ilgili avukat Feyza Altun’dan da açıklama geldi.

Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu arada suç tabii ki kişisel. Ancak Garipoğlu ailesinin fertlerinde bu cinayeti kutsallaştırma ve normalleştirme konusunda garip bir eğilim var. Bizim tepkimiz sanırım bu oldu. (Münevver Karabulut, yaptığı otopside boğazının V şeklinde kesildiğini tespit etmiştir)”.

İşte o yazı:

Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut’un ‘mezarını açma’ talebi, kızının katili Cem Garipoğlu’nun ölmediği iddiasıyla ikinci kez reddedildi. Avukat Altun karara tepki gösterdi.

camlihemsin-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu