Haber

Çekişmeli karşılaşmanın galibi Nilüfer Belediyespor oldu

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Hentbol Erkekler Üstün Ligi 2. hafta maçında Nilüfer Belediyespor, evinde Trabzon Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Yeşil-mavi-beyazlılar güzel bir maçın ardından haftayı 33-30 kazanarak galibiyetle kapattı.

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde ilk puanını aldı. Ligin 2. haftasında Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Salonu’nda Trabzon Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden yeşil-mavi-beyazlılar, rakibini mağlup etti. Karşılıklı sayılar ile başlayan karşılaşmanın 10. dakikası 9-9 eşitlikle sona erdi. Maçın ilk çeyreğinin ardından oyunun hakimiyetini eline alan Nilüferli hentbolcular, yandan ataklar yaparak rakibine üstünlük sağladı ve ilk yarıyı 19-16 önde tamamladı.

Taraftarların her dakikayı heyecanla takip ettiği ve kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı maçın ikinci yarısında Nilüfer hentbolcular oyun ve skordaki üstünlüklerini kaybetmedi. Nilüfer Belediyespor Hentbol Grubu rakibini 33-30 mağlup ederek haftayı 2 puanla kapattı. Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Tamer İşler, her iki takımın sporcularına da seyirciye gösterdikleri keyifli karşılaşmadan dolayı teşekkür ederek, evinde ilk maçı kazanan Nilüfer takımını tebrik etti.

Nilüfer Belediyespor, 15 Eylül Cuma günü Spor Toto deplasmanında karşılaşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

musabeyli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu