Teknoloji

Mario Bros.’un 20 Dakikalık Oynanış Videosu Wonder için Yayınlandı

 
Nintendo’nun oyunculara sunacağı platform macera oyunu Ultimate Mario Bros. Wonder için yaklaşık 20 dakikalık yeni bir oynanış görüntüsü yayınlandı. Oynanış görüntüleri Seattle’daki Nintendo Live etkinliğinin bir parçası olarak paylaşıldı ve oyunun birçok detayına ve içeriğine kısa bir bakış sağlandı.
 
Yeni Mario oyunu yolda
 
 
 
Super Mario Bros. Wonder, yakın zamanda yapılan bir Nintendo Direct sunumunda görücüye çıktı. Canlı yayın etkinliğinde oyunun 20 Ekim’de çıkacağı bildirildi. Ayrıca etkinlik kapsamında oyundaki karakterlere, güçlendirmelere ve çevrimiçi sisteme de göz atıldı.
 
Tamamen özgün bir yapıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan Super Mario Bros. Wonder, oyunculara klasik bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Nintendo Switch konsoluna özel olarak yayınlanacak platform macera oyunu, gelişmiş grafikler ve öğeler içeriyor.
 
Oyunda bir çiçeğe dokunduğunuzda tepkisini görebiliyorsunuz aynı zamanda oyunda daha canlı bir manzara ve animasyon içeriği mevcut. Farklı ve ikonik karakterlerin de yer aldığı oyun, tam bir klasik olarak bizlere sunulmayı bekliyor.
 
İşte oynanış görüntüleri
 
 

haber-karasu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu