Haber

Kuruluş Osman 120. bölüm fragmanı: İçinden çıkamayacağınız o sahne! yanıyor

Teşkilat Osman’ın 120. bölüm fragmanında “Çareyi bulmak istiyorsan karargahıma geleceksin” diyen Nayman, Orhan’ın aklını bulandırmaya çalışıyor. Öte yandan Nayman’ı etkisiz hale getirmeye ant içen Osman Bey ise tam donanımlı bir şekilde hazırlanır. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında mührün peşinden koşan Osman Bey, ‘Tek arzumuz içine düştüğümüz kara toprağın vatan olması’ diye yankılanıyor.

Oyuna başlayan Nayman ise Osman Bey karşısında elini güçlendirmek ve üstünlük sağlamak için elinden geleni yapar. Toplam 4 sezondur yayında olan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde heyecan ve gerilim bitmeyecek.

20 Kasım 2019 tarihinden bu yana Bozdağ Sinema imzasıyla atv ekranlarında yer alan Kuruluş Osman 120. bölümüyle 29 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00’de dizi hayranlarıyla buluşacak.

Öktem Bey’in şehit edilmesi Yenişehir’e hüzün getirdi. Osman Bey ise “Bugün Öktem Bey, yarın Osman Bey kellesini verecek!” Osman Bey, Öktem Bey’in intikamını alabilecek mi?

Nayman, Öktem’i öldürdükten sonra Osman Bey’e sürpriz bir teklifte bulunur. Osman Bey’in komutanı olmasını istiyor. İsmihan Sultan, Osman Bey’in Nayman’ın teklifini asla kabul etmeyeceğini söyler.

Nayman kendinden emin. Osman Bey onun komutanı olacaktır. Osman Bey bunu ne amaçla yapıyor? İsimhan Sultan, Osman Bey’in atılımını nasıl karşılayacak?

Bengi Hatun Osman Bey sitemde. Nayman’ın teklifini Osman Bey’in yüzüne vurur. Osman Bey’in Nayman’ın teklifini ilk anda reddetmemesi Bengi Hatun için büyük bir hayal kırıklığıdır. Nayman’ın teklifini kabul etme ihtimali bile Bengi Hatun’u çıldırtıyor. Osman Bey neden teklifi reddetmedi?

Nayman, Adıhan Sultan’dan hesap sormak için para harcar. Arkasından iş çevirdiği için İsimhan’ı affetmeyecektir. İsimhan, Nayman’a Osman Bey’e bakması gerektiğini söyler. İsimhan, Nayman’ın gazabını yenebilecek mi?

Nayman, Edges’teki hakimiyetini artırmaya kararlıdır. Bu nedenle Türkmenler obalardan çocukları kaçırıp nöker olarak yetiştirmeye başlayacaklar. Bunun haberini Malhun Hatun ve Bala Hatun alır. Civcivler, Nayman’ın çocukları kaçırmasına engel olabilecek mi?

Gözler Türkmen aşiretlerinin çocuklarında iken Nayman, gözünü Orhan Bey ve Alaeddin Bey’e dikmiştir. Nayman, Orhan Bey ile Alaeddin Bey’i kaçıracak mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu