Haber

Sırrı Süreyya Önder’den Bakan Koca’ya teşekkür

Toplantının başında sağlık sorunu yaşadığını hatırlatan Önder, tedavi sürecinde kendisini arayan tüm siyasi partilerin grup başkan yardımcıları ve milletvekillerine teşekkür etti. Sırrı Süreyya Lider sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın Fahrettin Koca bu süreçte çok yakın ilgi gösterdi, şükranlarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Adıyaman Milletvekilimiz Sayın İshak Şan bir an olsun yanımızdan ayrılmadı, kendisine de teşekkür ediyorum. Hekim Yardımcımız Heval Bozdağ ve Sayın Gülüstan Koçyiğit de bu süreçte, özellikle o kritik aşamada yanımdaydılar, “Onlar her zaman yanımdaydı. Bu vesileyle Başşehir Şehir Hastanesi’nin tüm hocalarına ve sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum; Medipol Mega Hastanesi; ve Parlamento Hastanemizin ücretli öğretmenleri ve çalışanları. Bir süre daha devam edecek bir sürecimiz var. Bakalım ne olacak.”

Önder, gündeme geçmeden önce 3 milletvekiline gündem dışı söz verdi.

MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, genel kurulda “Nevşehir 70’inci yılında” dedi; CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen tren kazası”nı, DEM Partisi İstanbul Milletvekili Celal Fırat ise gündem dışında “Alevilerin sorunları ve Hızır ayı”nı anlattı.

haberdulkadiroglu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu