Teknoloji

Skyline, Supra ve Daha Fazlası: Need for Speed ​​Oyun Serisinden 10 Unutulmaz Efsanevi Araba

Günümüzde 150 milyondan fazla kopya satmakla kalmayıp yeni oyunlarla büyümeye devam eden Need for Speed ​​serisinde yüzlerce oyun yer alıyor. farklı marka ve modellerArabanın kilidi oyuncular tarafından açılmayı bekliyor.

Bu arabalar arasında çoğu oyuncu ortak bir zemin bulacaktır. unutulmazEfsanevi Need for Speed ​​arabalarının tozlu garajlarına gireceğiz.

1. 2003 Audi Le Mans quattro – Hız İhtiyacı: Karbon

Sadece Darius Kanyon yarışını geçen oyuncuların açabileceği Audi Le Mans quattro, Need for Speed: Carbon’un üçüncü etabındaki en hızlı arabalardan biri. İlk olarak Audi’nin 2003 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. 602 beygir gücüGüçlü, yüksek performanslı konsept araç, bu oyunda ilk nesil Audi R8 modeli. arka tasarımı ve ön ızgarasıylaBulunduğu.

2. 2005 Lamborghini Gallardo – Hız İhtiyacı: En Çok Arananlar

Koleksiyonerlerin gözdesi haline geldi ve piyasaya çıktığı yıllarda en çok satan Lamborghini oldu. V10 motor ve dört tekerlekten çekişLamborghini Gallardo oyunda mingKarakterin siyah versiyonu, virajlarEn çevik arabalardan biriydi.

Değiştirildiği takdirde yarışlarda ortalığı kasıp kavuracak, motor sesiyle sanki canavar kullanıyormuşsunuz hissini uyandıran Lamborghini Gallardo da bir otomobil. estetik mükemmel. Hala birçok oyuncunun yarışlarda kullanmaktan keyif aldığı ve unutamadığı otomobilin Lamborghini Gallardo olduğunu söyleyebiliriz.

3. 2006 Mitsubishi Eclipse GT (4G) – Hız İhtiyacı: En Çok Arananlar

önden çekişliYükseltme yaptığınızda Mitsubishi Eclipse GT arabaların ortasında V6 motorYüksek sesiyle oyunda sürüş keyfi yaşayabileceğiniz bir başka arabaydı.

Büyük LouYarışta karakterini yendikten sonra kilidi açılan Eclipse’in kaplan derili versiyonunu kullanmak oyuncunun takdirine bırakılmıştır.

4. 1998 Toyota Supra Turbo (S2) (A80) – Hız İhtiyacı: En Çok Arananlar

En Çok Arananlar oyununda kurbanCarbon oyunundaki karakterin alevlerle kaplı Supra’sından sonraki en iyi Toyota Supra Turbo kaplamalarından biri Şal Bu onun karakterine aitti. Ancak oyuncuları Supra’ya bağlayan tek şey kaplamalar değil. 2JZ motorsağladığı nitelikler.

6 saniyede 400 km/saat Toyota Supra Tubro, Need for Speed ​​oyuncularının ve hız tutkunlarının altın tercihlerinden biriydi. Ek bilgi olarak; Need for Speed ​​oyununun Facebook sayfası 750 bin beğeniye ulaşınca Toyota Supra, yapımcılar tarafından kısa süreliğine oyuncuların beğenisine sunuldu. özgürOlarak erişilebilir hale getirildi.

5. 2004 Mercedes-Benz McLaren SLR (C199) – Hız İhtiyacı: En Çok Arananlar

300 bin oyun içi para birimiyle kilidi açılabilen Mercedes-Benz McLaren SLR, Most Wanted’da. en pahalı alet.SLR’ın maksimum hızı diğer araçlara göre daha düşük olmasına rağmen gerekli yükseltmeler yapıldığında 23.000 dev/dakYüksek hızlara ve ani hızlanmalara ulaşabilen motoruyla bu eksikliği telafi edebiliyor.

Görünümlerinin göz alıcı seçenekleri olmasa da oyuncular BoğaYarışta karakterinizi yenerek alışılagelmiş rengin aksine siyah bir kaplamanın ve çok daha hızlı bir SLR’nin kilidini açabilirsiniz.

6. 2001 BMW M3 GTR GT (E46) – Hız İhtiyacı: En Çok Arananlar

Most Wanted hikayesi boyunca geriye götürülmeye çalışılan ve oyunun ana hikayesini oluşturan BMW M3 E46, yol tutuşu açısından oyundaki en iyi araçlardan biri. sadece yeryüzünde 1383 adet Need for Speed: Most Wanted oyunuyla üne kavuşan ve bilinen kültürde kendine yer edinen BMW M3 E46; bazı bir arabadan daha fazlasıoldu.

Kelimenin tam anlamıyla betona yapışan ve sürüş keyfini ikiye katlayan bu araç, hikayenin sonlarına doğru ancak kara listedeki bir numaralı sokak yarışçısı olacak. UsturaOnu yendikten sonra geri alabilirsiniz.

7. 2003 Nissan 350Z (Z33) – Hız İhtiyacı: Yeraltı 2

Maksimum performansıyla 350Z 220 mil/saatten (354 km/saat) Daha hızlı gidebilen az sayıdaki arabadan biridir. Nissan 350Z Rachel’a ait ejderha desenliSürüm, Need for Speed: Underground 2 oyununun başında oyunculara kısa süreliğine ödünç veriliyor.

İlk olarak Underground serisinde karşımıza çıkan 350Z, Need for Speed: Heat’te drift yarışlarını tamamlayan oyunculara yöneliktir. Rachel hakkındaki versiyonuyla.bir arada ve tekrar erişilebilir.

8. 1986 Toyota Corolla GT-S (AE86) – Hız İhtiyacı: Yeraltı 2

İlk DBirçok otomobil tutkununun 80’li yıllardan aşina olduğu AE86 Toyota Corolla açılır farlarlaSeyircilere göz kırpıyor. Arka tekerlek SürücüBir araba olduğu için AE86 Toyota Corolla sıklıkla sürüklenmeTaraftarların radarına takıldı.

Diğer arabalardan farklı olarak çok daha fazlası sevimli ve farklıAE86, benzersiz tasarımıyla hem bilinen kültürün hem de Need for Speed ​​serisinin en sevilen araçları arasında yer alıyor.

9. 2000 Honda Civic Si (EM1) – Hız İhtiyacı: Yeraltı

B16 sıralı dört motordan güç alan Civic EM1, yüksek devirli motoruna ve özel VTECDeğişken valf mekanizması sistemi ile yüksek azami hız mal sahibi. Yeraltı hikayesinde oyuncu Samantha’nınEM1 aracı TJ’denonu elde etmeye çalışıyorum.

Oyundaki mavi araç Samantha versiyonunda Kedi ve pembe kaplamalar mevcuttur. TJ versiyonunda Samantha’nın derisinin değiştirildiği görülüyor.

10. 1999 Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34) – Hız İhtiyacı: Yeraltı

Birçok oyuncunun favorisi Nissan GT-R R34, 2,6 litrelik çift turbolu motorlaçalışmak ve gücü tüm tekerleklere gönderiyorum. Son derece rekabetçi GT-R R34 kullanım ve hızlanmaAlanında muazzam bir yetkinliğe sahip.

Oyuncular, Eddie Yarışta karakterini yenerlerse özel donanımla GT-R R34’ün kilidini açabilirler. 2002 yılında üretimi durdurulan aracın oyun dışında ve ona sahip olmak isteyenlerin de pek çok hayranı bulunuyor.

kigihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu