Haber

TDP Genel Başkanı Sarıgül’den Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na ilişkin açıklama Açıklaması

TDP Genel Lideri Mustafa Sarıgül, Pençe-Kılıç Hava Harekatına ait, “Çocukları, kadınları, masum sivil insanları, askerimizi, polisimizi şehit eden bir terör örgütüne karşı mücadele veriyoruz. Sınırlarımızı, topraklarımızı, insanlarımızı, ülkemizi koruyoruz. Silahlı saldırıya maruz kalan, her devletin yaptığını ve yapması gerekeni yapıyoruz.” dedi.

Sarıgül, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında İstanbul Taksim’de meydana gelen terör saldırısına karşı Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik Pençe-Kılıç Hava Harekatı başlatıldığını anımsattı.

“Harekatı başlatan kahraman ordumuza başarılar diliyorum. Allah’ım Mehmetçiğimizi korusun.” diyen Sarıgül, şunları kaydetti:

“Çocukları, kadınları, masum sivil insanları, askerimizi, polisimizi şehit eden bir terör örgütüne karşı mücadele veriyoruz. Sınırlarımızı, topraklarımızı, insanlarımızı, ülkemizi koruyoruz. Silahlı saldırıya maruz kalan, her devletin yaptığını ve yapması gerekeni yapıyoruz.”

Parti olarak, 8 ay evvel başlattıkları af davetini yineleyen Sarıgül, toplumsal barışa, pak bir sayfaya gereksinim olduğunu söyledi.

Sarıgül, ayrıyeten Ulusal Eğitim Bakanlığının 100 bin öğretmen ataması yapması gerektiğini de kelamlarına ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu