Haber

‘AYKO Mürüvvet Taştekin 4-6 Yaş Kur’an Kursu’ mezunları buluştu

Aydın’ın Efeler ilçesinde ‘AYKO Mürüvvet Taştekin 4-6 Yaş Kuran Kursu’nda eğitim gören öğrenciler mezunlar buluşmasında öne çıktı.

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarının 10. yıl etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Efeler Mahallesi ‘AYKO Mürüvvet Taştekin 4-6 Yaş Kur’an Kursu’ öğrencileri mezunlar buluşmasında öne çıktı. AYKO Mürüvvet Taştekin 4-6 Yaş Kur’an Kursu mezunları ve velilerinin katıldığı program, öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından öğrencilerin hazırlayıp seslendirdiği ilahiler ve şiirlerle devam etti.

Programda İl Müftüsü Hasan Güneş, “4-6 yaş Kur’an kurslarımızda eğitime devam etmenin öneminden, kurslarımıza gösterilen ilgiden ve olumlu geri dönüşlerden çok memnunuz. Herkese teşekkür ediyorum. Kur’an Kursu Eğitmenleri başta olmak üzere katılımcılar ve emeği geçenler.”

Programın sonunda misafirlere lokma ikram edilirken, İl Müftüsü Güneş ve beraberindeki heyet parkurun genel durumu ve fiziki şartlarında incelemelerde bulundu.

Programa İl Müftüsü Hasan Güneş, Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi ve Mehmet Atay katılarak minik öğrencilerin mutluluğuna ortak oldular. – AYDIN

habersuleymanpasa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu