Teknoloji

Huawei Harmony OS Sınırlı Beta Süreci Başlıyor

Huawei’nin yeni Harmony OS sürümü sınırlı betada test edilecek. Ancak Huawei yeni test kullanıcıları için ciddi bir inceleme süreci geçirecek.

Huawei, yaşadığı problemlerin ardından her alanda kendi sistem ve yazılımlarını kullanmaya başladı. Kendi uygulama mağazası sonrasında kendi mobil işletim sistemi üzerinde çalışmalar yapan Huawei, Harmony OS adını verdiği sistemi için şu anda Beta sürümüne geçiş yapma aşamasında. Sınırlı beta sürümü belirli bir ülke ile sınırlı kalacağı gibi tüm kullanıcılar bu test sürecine dahil olamayacak. Huawei, bu konuda ince eleyip sık dokuyacak.

Huawei Harmony OS Sınırlı Beta Süreci Başlıyor

Harmony OS Özellikleri

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi ve gelecek yeni engellemelere önlem almak amacıyla Harmony OS üzerinde ciddi bir çalışma sürdüren şirket, yeni işletim sistemini alternatiflerinden daha iyi yapmayı hedefliyor. Arayüzde kolay gezinme, geliştirilmiş güvenlik özellikleri ve hızlı yanıt süreleri ile ön plana çıkacak yeni sistem Çin’de sınırlı beta ile test edilecek. Böylece yeni sisteme dair inceleme videoları ve Harmony OS’a dair tüm detaylar da ortaya çıkacak. Sınırlı betaya katılmak isteyenler için şartlar ise şöyle;

  • Çin’de yaşamak
  • Mate ya da P60 serisi modelleri kullanmak

Sadece 2000 kişi ile beta sürecini tamamlayacak olan Huawei, 30 Mart’ta kadar başvuruları kabul edecek. Başvuru süresi sonrasında başvurular arasından 2000 kişi seçilecek ve böylece bu kişilerle testler yapılacak ve geri dönüşler alınacak. Başvurular ise My Huawei uygulaması üzerinden yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu