Haber

MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat: Yenilmezlik serimizi daha fazla kazanarak sürdürmek istiyoruz

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı İsmail Mert Fırat, 2-0 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, “Yenilmezlik serimizi daha fazla kazanarak sürdürmek istiyoruz.”

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında MKE Ankaragücü, konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 2-0’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, yaptığı yazılı açıklamada, sahada rekabetçi bir oyun oynadıklarını belirterek, transfer görüşmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bu sezon ligde mücadele eden takımların eşit güçte olduğunu belirten Fırat, “Skor tablosuna baktığımızda bunu çok net görüyoruz. Her maç çok zor, her galibiyet çok önemli. Karagümrük maçında da Sahada enerjisi yüksek, rekabetçi bir takım vardı. Takımımız sahadan net bir izlenim bıraktı. “Süper Lig’de son 13 haftanın 11’inde mağlup olmayan bir Ankaragücü takımı var. Kupada yolumuza devam ediyoruz. Son 16 takım arasında yer alıyoruz. Yenilmezlik serimize daha çok kazanarak devam etmek istiyoruz.”

“Doğru transfer biraz zaman alabilir”

Teknik ekibin belirlediği oyuncuların bulunduğunu belirten MKE Ankaragücü Başkanı Fırat, “Teknik ekibimizin belirlediği oyuncular var. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Burada kulübümüze enerjisini artıracak oyuncuların eklenmesi çok önemli. Takım ve yakaladığımız ivme. Dolayısıyla doğru transfer biraz zaman alabilir. Kısa sürede takımımıza bazı oyuncuları katacağız” dedi.

Hafta sonu oynanacak F.Bahçe maçını kazanmak istediklerini belirten İsmail Mert Fırat, “Hafta sonu ligin en iyi kadrolarından birine sahip ve aynı zamanda Süper Lig’in lideri olan F.Bahçe ile karşılaşacağız. MKE Ankaragücü olarak İstanbul’dan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum.” söz konusu. – ANKARA

kocaaliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu