Ekonomi

TAM Fuarcılık Pazarlama Dünyasının Önemli İsmiyle Anlaşma İmzaladı

TAM Fuarcılık şirketi, düzenlediği World Sports İstanbul fuarı başta olmak üzere diğer fuar ve etkinliklere yönelik taleplerin pazarlama ve aktivite faaliyetlerini yürütmek üzere alanında deneyimli isim Yıldırım Ünverdi ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Birçok farklı fuar firmasında pazarlama ve aktivite görevleri, danışmanlık ve başarılı işlere imza atan Yıldırım Ünverdi, bir sonraki World Sports İstanbul fuarı ve TAM Fuarcılık ile yaptığı yeni anlaşma hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Ünverdi, yaptığı açıklamada, “İşlerimin yoğunluğundan dolayı fuara 3 ay kala TAM Fuarcılık ailesine katıldım ve yardımcı olabildim. TAM Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sucaklı, Kurucu Ortaklar Murat Paksuz ve Tolga Yeniçeri adına. Bu kısa sürede bana güvenmeniz ve böyle bir aile ortamı yaratmanız.” Sana da teşekkürler. Çok iyi bir enerjimiz vardı. TAM Fuarcılık yöneticileriyle yaptığımız anlaşma ile hem Next World Sports İstanbul’da hem de diğer fuar pazarlama ve etkinlik organizasyonlarında baştan sona birlikteyiz. World Sports İstanbul fuarının ilkinden özel olarak bahsedecek olursam nerede olduğumuzu, neleri kaçırdığımızı biliyoruz, analizlerimizi analiz edeceğiz. “Yaptık. Katılımcılar ve ziyaretçiler için daha güçlü bir Dünya Spor İstanbul’u reçetemiz hazır. Normalde tez-açıklamaları sevmem ama şunu tüm kalbimle söyleyebilirim ki, önümüzdeki dönemde herkes konuşacak. TAM Fuar Organizasyonu ve onun düzenlediği World Sports İstanbul hakkında.” Şartlarını kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

pamukkaleajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu